24/09 2014

Förlåt förlåt förlåt !!!!! för att vi aldrig bloggar och tråkigt nog finns nog ingen annan anledning än att vi hela tiden glömmer bort att Klartraum existerar :-( Sedan vi flyttade för cirka tjugofyra dagar sedan passade jag på att åka hem till Sverige en sväng...
 
 
Bodde i mitt gamla rum på nedervåningen med utsikt över åkern och skogen och allt var ju precis som vanligt.
 
 
Förutom att Frasse blivit fruktansvärt gammal (12,5 år!!!) och grå, vilket skär hjärtat i två när man tänker på det egentligen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick promenader i skogen och till grushålan, beundrade trädkronornas mönster på marken och svettades i sensommmarvärmen.
 
 
Och mamma slog väl något slags rekord i att skämma bort mig och trycka i mig hur mycket mat som helst. Som hon alltid lyckas göra när jag kommer på besök. 
 
 
 
 
Vi käkade en massa svamp för det var det verkligen säsong för när jag var hemma och efter maten när vi var klara fick jag höra hur det gick till när mamma och pappa träffades för första gången, vilket jag aldrig fått berättat för mig i detalj förut. Och mamma blev typ 27 och nykär igen när hon berättade vilket var himla fint att se.
  
 
 
 
 
En kväll kom mitt brokiga tjejgäng hem till mig och höll mig sällskap. Fastän vi är olika som dag och natt har vi hållit ihop sedan högstadiet och jag är så glad att jag har dem!
 
 
 
 
 
Och vi gjorde en verklig insats och käkade en sista portion svamp innan det var dags för mig att pussa familjen och Frasse hejdå och sätta mig på flyget mot Berlin igen.
 
 
Som mötte mig med det värsta regnovädret jag någonsin skådat. Men jag fick en pistachmacaron av Olivia på flygplatsen som välkomstpresent så jag klagade inte.
 
/L

RSS 2.0