15/01

 
Den senaste tiden har vi ägnat åt att försöka få mig frisk. Det vill säga, vi har inte vart ute & klubbat på 11 dagar nu... Vi har lagt vår tid på annat istället till exempel igår då vi lagade världens satsigaste (& godaste) risotto med rostade paprikor, soltorkade tomater & fetaost.
 
 
Senare på kvällen kom Angelie, som är på tysklandsresa, hem till oss med några flaskor öl. Vi hade lite girl-talk osv inann vi gick till en pub på Simon-Dachstrasse som ligger 50 meter härifrån. Där mötte vi upp med Erik, Angelies reskamrat, som hade plockat upp 2 irländare & 2 australiensare på vägen. Stället vi satt på hann stänga, så vi hoppade till stället väggivägg som hade öppet 'til late. Ungefär klockan 3 maskade jag och Olivia oss hem de få minuter det tog att gå. 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi legat utslagna som två pensionärer hela dagen. Vi träffade Jackie vid 6 på en mexikansk restaurang som säljer tacos för 1 euro styck på tisdagar, vilket visade sig vara en stor besvikelse... Så vi gick & åt falafel/döner istället, vilket alltid är trevligt. När vi kom hem passade jag på att ta några bilder på vår lägenhet, som vi ju inte visat för er än. Fler bilder får ni se en annan gång.  Imorgon kommer våra CV:n & personliga brev vara färdiga & då börjar jobbsökandet samt livet på riktigt. Nervöst.
 
 
/L

RSS 2.0