31/12

 
 
 
Under julen har Olivia och jag varit hemma hos våra familjer i Sverige. Jag fick träffa dem jag älskar mest i hela världen och dessutom äta en massa julmat och julgodis. 
 
 
 
På juldagen kom finaste Albert till mig. Han förgyllde tillvaron genom att spela på mammas gamla piano och jag tror att mina föräldrar gärna skulle vilja adoptera honom nu när både jag och min bror Björn har flyttat hemifrån. Vi satt ihop i fyra dygn innan det var dags för mig att åka tillbaka till Berlin och jag hade både fjärilar och sten i magen. 
 
 
När Olivia och jag landade på Tegel airport möttes vi av våra fina vänner Eric, Michi och Verena som hjälpte oss med våra väskor ända hem till lägenheten och som sedan stannade hela natten och umgicks, drack öl och spelade kort. Ovan skådar ni vårt familjefoto som är värt att ramas in och sättas upp på väggen. 
 
Idag är den sista dagen på år 2013 och det ska vi såklart fira storstilat. Champangen är inköpt och stämningsmusiken får bli det sista Christer i P3. Utanför vår lägenhet hörs raketsmällar praktiskt taget varje sekund, så jag kan bara tänka mig hur det kommer bli senare ikväll.
Nu hoppas jag att alla får ett gott nytt 2014!
 
/L
 

RSS 2.0